Dygtig kommunikationspraktikant søges til anerkendt metodehus

maj 2, 2016

Vil du være med til at udvikle sociale medier strategier og lave opslag om projekter med samfundsrelevans? Kan du formidle visuelt og digitalt? Er du god til at skrive og arbejder selvstændigt? Hvis du har mod på udfordringer i et spændende metodehus, hvor din indsats bliver værdsat, så skriv kort til os hurtigst muligt.

Du vil blive ansat som lønnet praktikant med skiftende formidlingsopgaver indenfor Teknologirådets forskellige projekter både af national og international karakter. Du vil få mulighed for at opnå stor og varieret erfaring indenfor kommunikation med offentlige virksomheder i Danmark som arbejder med de store samfundsspørgsmål og med inddragelse af borgere i lokal udvikling.

Vi ønsker en praktikant, der

– har flair for grafisk opsætning og billedbehandling
– har erfaring med optagelse og redigering af lyd og levende billeder
– har kendskab til vedligeholdelse af hjemmesider i CMS system fx WordPress eller lignende
– læser og forstår engelsk
– er dygtig til at skrive og kan formidle kompliceret stof i korte og levende budskaber

Det vil være en fordel, hvis du:
– er i gang med en kommunikationsfaglig uddannelse
– interesserer dig for design af hjemmesider og har fokus på brugeroplevelsen
– er selvkørende og god til at arbejde i teams

Vi er fleksible med, hvornår du starter men håber, at du kan allerede fra medio august. Vi er 25 engagerede ildsjæle. Vi har mange faglige baggrunde, men brænder alle for, at vi skal være fælles om samfundets udvikling. Vil du være vores kollega?

Kontakt informationsprojektleder Jørgen Madsen på tlf. 30 78 51 68 for yderligere information. Send din ansøgning til jm@tekno.dk senest 30. maj 2016.

Om os:

Fonden Teknologirådet arbejder for, at samfundets udvikling bliver formet i oplyst og fremsynet samarbejde mellem borgere, eksperter, interessenter og beslutningstagere. Vi er til for at bidrage på de felter, som fællesskab om samfundets udvikling kræver: Inddragelse med større kvalitet. Indblik i teknologiens muligheder og konsekvenser. Nye politiske arbejdsformer. Vi rådgiver om, hvordan man udvikler løsninger på måder, der møder bred accept. Det gør vi med interessenterne i centrum. Afsæt i udfordringerne. Fokus på handlemulighederne. Og brugbare råd som resultat. Vi har 30 års erfaring i at skabe stærk politisk forankring på alle niveauer: Fra lokalt til regionalt, nationalt og globalt niveau. Almennyttig. Uafhængig. Og internationalt anerkendt. Tre ting, der kendetegner os som metodehus. Vi er 25 ansatte. Vores fagmedarbejdere har mange forskellige faglige baggrunde og er alle eksperter i inddragende processer. Vores kunder tæller kommuner, regioner, styrelser, ministerier, folketinget, EU, FN.