Er du vores nye webudvikler?

november 30, 2018

Teknologirådet søger webudvikler

Vi har i forbindelse med en række EU-projekter brug for en webudvikler, der kan hjælpe med at udvikle og opdatere vores online værktøjer til interessent- og borgerinddragelse.

I første omgang vil du arbejde på to EU-projekter, ECO2 og Human Brain Project. Her vil du komme til at opdatere og videreudvikle nogle af vores webbaserede værktøjer og udvikle støttefunktioner til vores onlineinddragelsesværktøj – EngageSuite. Du vil komme til at arbejde sammen med vores programmør og et udviklingshold på tre -fire personer.

I første omgang er der tale om en deltidsstilling til og med juli 2019, men med mulighed for at vi forlænger samarbejdet.

Om dig

Talent er vigtigere end erfaring og formel uddannelse. Vi søger en kollega, som kommer med nogle ideer og let kaster sig over at føre dem ud i livet. Én med kort fra tanke til handling. Men som ikke giver køb på grundigheden.

Du forventes at have stærke programmeringsmæssige kompetencer og interesser, at du tænker på sikkerhed og validering, når du arbejder. Du kan bevare overblikket, er proaktiv og selvstændig.

 

Du forventes at have erfaring med:

 • PHP, HTML5, Javascript, CSS
 • SQL og databasestrukturer
 • Webservere såsom nginx

 

Det vil også være en fordel, hvis du har kendskab til:

 • Javascript frameworks såsom React, Angular, d3
 • CSS frameworks såsom Bootstrap og Material design
 • Git
 • Linux
 • REST API
 • Elixir/Erlang
 • Phoenix framework
 • PostgreSQL

 

Om os
Fonden Teknologirådet er en non-profit organisation. Vi arbejder for udviklingen af et samarbejdende demokrati, hvor samfundets udfordringer analyseres, debatteres og håndteres gennem veltilrettelagte, fair og demokratiske processer. Vi rådgiver beslutningstagere og specialiserer os i inddragelse af både borgere og interessenter i forskellige beslutningsprocesser, bl.a. indenfor forskning, innovation og teknologi. Vi er på internationalt plan blandt de førende på vores felt. Vi er almennyttige og uafhængige af særinteresser, og vi ønsker at bidrage til en mere demokratisk samfundsudvikling. Det arbejder vi for på alle niveauer, fra det lokale til det globale.

Vores kontor ligger i Hvidovre (Arnold Nielsens Boulevard 68E), og vi er omkring 25 kolleger med meget blandet alder, erfaring og uddannelse. Vi har en vis specialisering indenfor forskellige fagområder, men deler en fælles faglighed omkring design og gennemførelse af inddragende processer ved hjælp af en række metoder, hvoraf vi selv har udviklet flere. Fonden Teknologirådet er seks år gammel og viderefører arbejdet efter den tidligere offentlige institution Teknologirådet, så vi har egentlig eksisteret i over 30 år. Vi har en afslappet kollegial omgangstone, men begår os også formelt, når det er påkrævet.

Har du nogle spørgsmål til de tekniske aspekter vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte:

Brandur Øssurson på boe@tekno.dk eller på tlf. 60 59 98 97

 

Har du spørgsmål til arbejdspladsen eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte:
Direktør Lars Klüver på lk@tekno.dk eller på tlf. 40 11 01 82

 

Lønnen følger den offentlige overenskomst. Ansættelse hurtigst muligt. Løbende frist til vi finder den rette kandidat. Ansøgning og CV sendes til Lars Klüver, på job@tekno.dk