Kommunikationspraktikanter til foråret 2020

oktober 15, 2019

Teknologirådet søger kommunikationspraktikanter
Teknologirådet søger praktikanter til forårssemestret 2020. Vi er et metodehus i rivende udvikling, der primært arbejder med stakeholder-, interessent- og borgerinddragelse i EU-, såvel som i danske projekter. Vi skaber platforme, hvor deltagerne lægger deres viden sammen og finder bæredygtige løsninger på teknologiske og samfundsmæssige udfordringer og dilemmaer.

For tiden er vi primært aktive i EU-projekter under EU’s Horizon2020 forskningsprogram på emner der spænder fra klimaforskning over cirkulær økonomi til hjerneforskning og AI, men har også store danske projekter i gang om affaldssortering og kystsikring.

Som kommunikationspraktikant hos os, vil du komme helt tæt på projektledernes daglige arbejde, men vil primært bidrage til at profilere Teknologirådet herhjemme, da vi har et stort fokus på at få flere danske projekter.

Vi søger:

  • Dig der ønsker at stifte bekendtskab med at arbejde projektorienteret, og som til dagligt er optaget af teknologiske og samfundsmæssige problemstillinger
  • Dig der interesser dig for kommunikation, herunder at kommunikere på den rigtige måde på sociale medier
  • Dig der har interesse for markedsanalyse, og brug af eks. Google adverts og analytics og lign.

Som praktikant hos os, bliver du en vigtig del af et hus, hvor du vi få mulighed for at arbejde med alt fra analyser, mindre workshops og store borgertopmøder.

Vi forventer du har studeret et par år, men det kan være en fordel hvis du har lidt tid tilbage af studiet, så vi har mulighed for at få glæde af hinanden i længere tid. Efter praktikperioden er der nemlig mulighed for at blive ansat som studentermedhjælper.

Praktiske oplysninger og ansøgningsfrist  

Er du interesseret og har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte seniorprojektleder Julia Miljevic Jakobsen (jj@tekno.dk / 31 23 87 82). Et praktikforløb er ulønnet og er i udgangspunktet 30 timer ugentligt i fem måneder.

Send senest d. 17. november 2019 en kort motiveret ansøgning og CV til praktikant@tekno.dk. Skriv kommunikationspraktikant i emnefeltet. Vi læser ansøgninger løbende og planlægger at afholde samtaler i uge 47.

Vi glæder os til at høre fra dig, og om, hvad du synes du kan lære af Teknologirådet og hvad vi kan lære af dig!