Teknologirådet søger lønnet praktikant til kommunikation

maj 18, 2015

Fonden Teknologirådet søger en dygtig og energisk kommunikationspraktikant, der kan indgå som en vigtig del af vores arbejde med projekter. Vi sætter stor pris på praktikanterne i vores daglige arbejde og søger en ny engageret kollega der er klar på at lære en masse og ikke er bange for at tage fat. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, med stor kontaktflade til samfundets beslutningstagere. Arbejdsområderne er meget varierede og der er gode muligheder som kommunikationspraktikant i Teknologirådet for at blive udfordret, både fagligt og personligt.

 

Tiltrædelse 1. september 2015

 

Om jobbet

Som kommunikationspraktikant vil du bidrage til Teknologirådets generelle kommunikationsopgaver med nyhedsbreve, pressekontakt og vedligeholdelse af digitale medier. Har du blik for et godt layout eller foto og kan du bruge et videokamera og efterfølgende redigere resultatet, er det også velkomment. I perioder vil du også være tilknyttet bestemte projekter og skulle bistå med research, skrive referater, arrangere og sørge for praktiske detaljer omkring konferencer, møder o.a. I Teknologirådet arbejder vi projektorienteret fx om emner som klimatilpasning, biodiversitet, IT-sikkerhed, digitale tjenester mm.

 

Teknologirådet arbejder i spændingsfeltet mellem samfundsudfordringer, teknologi, viden, værdier og handling. Vi skaber platforme, hvor deltagerne lægger deres viden sammen og finder bæredygtige løsninger på tværs af interesser og fag. Vi kombinerer vores viden om samfundsforhold med vores viden om processer.

 

Kvalifikationer

Vi forventer

  • at du har viden om målrettet kommunikation på tværs af platforme og kan bruge denne viden i praksis
  • at du er dygtig til og synes, at det er sjovt at skrive – også om komplicerede emner, på en enkel og forståelig måde
  • at du er flydende i skriftlig og mundtlig engelsk
  • at du har lyst til at arbejde projektorienteret
  • at du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde med andre

 

Det er en fordel at have studeret et par år, men du skal også gerne have et par år tilbage af dit studie, så vi har mulighed for at få glæde af hinanden i længere tid. Som praktikant er der nemlig mulighed for efterfølgende ansættelse som studentermedhjælper.

 

Løn

Som praktikant er du ansat i en 37 timers stilling og får løn for de 20 timer om ugen. Praktikantstillingen er normalt på 5 måneder.

 

Hvem er vi?

I Teknologirådet er vi 30 ansatte, hvoraf 5 er studenter. Vi er et alsidigt hus med forskellige baggrunde som teksam, statskundskab, filosofi, biologi og antropologi mm. Vi har et godt fagligt og socialt miljø og en uformel omgangstone.

 

Er du interesseret og har brug for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte praktikant Lea Jensen tlf. 31 72 63 06 eller projektleder Marie Louise Jørgensen tlf. 30 78 51 73

 

Du kan læse mere om Teknologirådet og vores projekter på www.tekno.dk.

 

Ansøgningsfrist

Send en kort motiveret ansøgning og et CV til praktikant@tekno.dk senest den 25. maj. Skriv ”Kommunikationspraktikant” i emnefeltet. Vi planlægger at afholde samtaler i starten af juni.