Teknologirådet søger projektpraktikanter

maj 12, 2015

 

Fonden Teknologirådet søger dygtige og energiske praktikanter, der kan indgå som vigtig del af vores arbejde med projekter. Vi sætter stor pris på praktikanterne i vores daglige arbejde og søger nye engagerede kollegaer, der er klar på at lære en masse og ikke er bange for at tage fat. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med stor kontaktflade til samfundets beslutningstagere. Arbejdsområderne er meget varierede, og der er gode muligheder som praktikant i Teknologirådet for at blive udfordret både fagligt og personligt.

 

Tiltrædelse 1. september 2015

 

Om jobbet

Teknologirådet arbejder i spændingsfeltet mellem samfundsudfordringer, teknologi, viden, værdier og handling. Vi skaber platforme, hvor deltagerne lægger deres viden sammen og finder bæredygtige løsninger på tværs af interesser og fag. Vi kombinerer vores viden om samfundsforhold med vores viden om processer.

 

I Teknologirådet arbejder vi projektorienteret fx om emner som klimatilpasning, biodiversitet, IT-sikkerhed, digitale tjenester mm. Ofte er Teknologirådets praktikanter tilknyttet bestemte projekter som “projektmedarbejder”, hvor de løser selvstændige opgaver i samarbejde med projektlederen. Typiske opgaver består i at researche, bistå projektlederen med udvikling af projektet, skrive referater, arrangere og sørge for praktiske detaljer omkring konferencer, møder mv., foruden nogle praktiske opgaver. Som praktikant er man ofte dybt involveret i projektet og kan derfor blive en værdifuld sparringspartner for projektlederen. Der følger både ansvar og udviklingsmuligheder med jobbet.

 

Kvalifikationer

Vi forventer

  • at du har lyst til at arbejde projektorienteret og med teknologi- og samfundsspørgsmål
  • at du har en faglig forudsætning og interesse for at arbejde med problemstillinger inden for teknologivurdering, offentlig forvaltning og dialogbaserede arbejdsmetoder
  • at du er dygtig til og synes, at det er sjovt at skrive og kommunikere
  • at du er flydende i skriftlig og mundtlig engelsk
  • at du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde med andre
  • at du er fleksibel og parat til at påtage dig varierende opgaver

Det er en fordel at have studeret et par år, men du skal også gerne have et par år tilbage af dit studie, så vi har mulighed for at få glæde af hinanden i længere tid. Efter praktikperioden er der nemlig mulighed for at blive ansat som studentermedhjælper.

 

Løn

Som praktikant er du ansat i en 37 timers stilling og får løn for de 20 timer om ugen. Praktikantstillingen er normalt på 5 måneder.

 

Hvem er vi?

I Teknologirådet er vi 30 ansatte, hvoraf 5 er studenter. Vi er et alsidigt hus med forskellige baggrunde som tek.sam., statskundskab, filosofi, biologi og antropologi mm. Vi har et godt fagligt og socialt miljø og en uformel omgangstone.

 

Er du interesseret og har brug for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte praktikant Bjarke Kyhn tlf. 53 56 05 61 eller projektleder Andreas Hastrup Clemmensen tlf. 53 56 05 66.

 

Ansøgningsfrist

Send en kort motiveret ansøgning og et CV til praktikant@tekno.dk senest den 25. maj. Vi planlægger at afholde samtaler i starten af juni.