Workshop for unge om byerne og det stigende havvand

september 10, 2019

Klimaforandringerne påvirker vores byer og naturen – også i Danmark. Havet omkring os vil stige i fremtiden. Hvordan synes du, vi skal planlægge og indrette vores kystbyer? Din mening er vigtig for os, og du inviteres derfor til at bidrage til debatten sammen med andre unge i en workshop på den ny og spændende Roskilde Festival Højskole i Roskilde.

Mange af dem, der tager beslutningerne, vil ikke selv opleve konsekvenserne af klimaforandringer. Men du, der er ung i dag, skal leve med større risiko for oversvømmelser og mere ekstremt vejr – også selv om vi globalt skulle lykkes med at mindske påvirkningerne af vores klima. Derfor har du en vigtig stemme.

Teknologirådet inviterer til en workshop for unge om jeres ønsker, ideer og bekymringer for fremtidens kystbyer. Bliv klogere på klimaforandringer og klimatilpasning, mød andre engagerede unge og giv din mening videre til klima-eksperter og politikere. Det bliver en aktiv og sjov dag.

Workshop om Byerne og det stigende havvand for unge afholdes lørdag 26. oktober kl. 10-17

på Roskilde Festival Højskole – Basgangen 20, 4000 Roskilde.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Gy Larsen gl@tekno.dk tel: +45 30 78 51 66

Tilmelding er først til mølle.

Klik her for at tilmelde dig

Det er gratis at tilmelde sig og vi dækker alle transportudgifter til og fra workshoppen.

Læs mere om Teknologirådets projekt om klimatilpasning  

Læs mere om Realdanias satsning Byerne og det stigende havvand

 

Arrangementet er finansieret som en del af Realdanias satsning Byerne og det stigende havvand.
Læs mere om hele projektet på https://realdania.dk/tema/havvandsstigninger